Vitaliteit staat voor energiek, veerkrachtig, fit en onvermoeibaar kunnen doorwerken. Het is een combinatie van een gezond lichaam en beleving van succes en geluk.

Vitaliteit kan bekeken worden vanuit 2 perspectieven:

  1. Persoonlijke vitaliteit; dit heeft te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn.
  2. Organisatiegebonden vitaliteit; hierbij is vitaliteit gekoppeld aan zaken als inspiratiebronnen, werkstress, binding of verloop, verzuim en veiligheid.

 

 

Om jouw vitaliteit of energieniveau te verhogen, moet je aan de slag met de 6 levensgebieden, zoals in onderstaand vitaliteitspiramide.

 

 

Yokoso HR helpt mensen en organisaties die in disbalans zijn geraakt en hun levens- en werklust zijn kwijtgeraakt, bij het hervinden van hun vitaliteit. Wij brengen het energie- en vitaliteit niveau van de werknemer of organisatie in kaart aan de hand van de 4 pijlers van energie en vitaliteit; lichamelijke, emotionele, sociale en spirituele vitaliteit. Wij willen mensen prikkelen om het beste uit zichzelf te halen waardoor zij optimaal kunnen presteren. Yokoso HR is in staat om maatwerktrajecten aan te bieden op het gebied van vitaliteit binnen organisaties.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op!